7 januari 2014

Op dichtbij.nl

SGP-jongeren klaar voor de verkiezingscampagne

(Foto: Geert van Someren)
1 / 1
zoom out

RIDDERKERK - De SGP-kandidaten gaan in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen campagne voeren samen met een enthousiaste groep SGP-jongeren. De jongeren komen uit de verschillende wijken van Ridderkerk en zijn daar ook opgegroeid.

 

Graag zouden zij zien dat ook deze keer weer veel mensen uit overtuiging op de SGP stemmen. “Wij hopen op verschillende manieren in contact te komen met de kiezers uit Ridderkerk. Vandaag hebben wij officieel de facebookpagina ‘SGPRidderkerk’ in gebruik genomen. Hiermee hopen wij vooral de jongeren te bereiken. En we hebben nog meer in petto”, aldus Karin Kok.
 
Blij met inzet
Lijsttrekker Kees van der Duijn Schouten is blij met de inzet van de jongeren. “Het is zonder meer positief te noemen, dat er zoveel jongeren zijn die lokale en principiële politiek belangrijk vinden en zich daarvoor willen inzetten.” De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 19 maart 2014.
 
Bijschrift:
Op de foto staan boven v.l.n.r.: Cornelis Verhoeven, Willem Blaak en Hans Beverloo. En onder v.l.n.r: Maurice van den Hoek, Hans den Hartog, Hans Veldhoen en Karin Kok.
 
Tekst en foto: SGP Ridderkerk